THE STORY OF IKIGAI

Wat is ikigai?

Iedereen heeft een Ikigai: een reden dat je ’s ochtends opstaat. Ikigai is een Japans concept dat staat voor hetgeen waar jíj in de ochtend je bed voor uitkomt. Het is je passie: het geen waar je van houdt.

Wij werken dagelijks vanuit dit mooie Japanse concept en delen de passie met de topsporters die je vanuit ons restaurant in actie ziet. Dit is dan ook de reden waarom wij ons geheel in ons element voelen op de unieke locatie waar ons restaurant gevestigd is. Een verborgen parel in het Philips Stadion, een plek waar IKIGAI thuis hoort.

Mensen blij maken en een onvergetelijke tijd laten beleven, dát is onze IKIGAI. Wat is jouw IKIGAI?

Asia meets Eindhoven: moderne gerechten met een Japanse twist

Japanse tradities en esthetiek mixen met gedurfde nieuwe smaken en invloeden. Dat doen wij bij IKIGAI met veel liefde en passie. Geniet van een onvergetelijke avond waarbij unieke smaken en texturen zorgen voor een eetervaring die je lang na je eerste bezoek bijblijft.

IKIGAI is dé culinaire hotspot in de Japanse gastronomie. Een mix van Tokio en Eindhoven waar het beste van beide werelden gecombineerd wordt op culinair topniveau. Laat je verrassen door onze Executive chef Jeremy Chen die voor een smaaksensatie zorgt waar je nog dagen over napraat. Gerechten uit de Japanse keuken met een eigen passievolle twist, dát is IKIGAI. Ontdek Omakase Sushi, onze Japanse barbecue gerechten en onze huisgemaakte Gyoza’s onder het genot van een verfrissende Japanse cocktail of een van onze heerlijke wijnen. Because: there’s nothing a cocktail can’t fix! Benieuwd naar ons volledige menu? Klik hier voor onze menukaart of bekijk onze wijnkaart.

Reserveer een tafel met het mooiste uitzicht van Eindhoven

Verzekerd zijn van een tafeltje op de meest bijzondere locatie van Eindhoven? Ons restaurant is gelegen op de vierde verdieping van het Philips Stadion met een prachtig uitzicht op de grasmat van de ‘trots van het Zuiden’. Via onze website kun je direct reserveren in ons restaurant. Kun je niet wachten en wil je direct een kijkje nemen in ons restaurant? We feel you! Via onze Restaurant pagina proef je de sfeer van IKIGAI middels verschillende sfeerbeelden. Zie jij jezelf al zitten?

Japans bestellen? Thuis genieten van jouw favoriete IKIGAI-gerechten.

Liever genieten vanuit het comfort van je huis? Ook daarvoor ben je bij IKIGAI nog altijd op het juiste adres. Bekijk ons speciaal samengestelde bezorgmenu en bestel al het goede dat Japan te bieden heeft direct vanuit jouw luie stoel.