RESTAURANT

Beleef IKIGAI! Moderne keuken met een Japanse twist

De keuken staat onder leiding van chef Jeremy Chen, die is opgegroeid in de Aziatische keuken. Zijn passie voor de Japanse keuken zorgde ervoor dat hij zich heeft laten scholen in Japan. De chefs brengen verse seizoensgebonden ingredienten en sensationele specerijen samen tot een kleurrijk menu vol bijzonder smaken. Van verrukkelijke sushi tot dagverse vis of vlees – met het shared dining concept kiest ieder zijn eigen smaak. En om het gevoel compleet te maken combineert ieder gerecht perfect met een van onze wijnen en cocktails.

Door het toevoegen van een Japanse twist aan moderne gerechten wordt de Japanse keuken bij IKIGAI naar een hoger niveau getild. Proef de echte authentieke smaak van de Aziatische keuken met de presentatie en invloeden vanuit de moderne keuken. Het presenteren van de gerechten op een moderne manier zorgt voor een optimale beleving en krijgen daarmee de aandacht die de gerechten verdienen.

Binnenkijken bij IKIGAI: Where Asia meets Eindhoven.

Een mix van Eindhoven en Azië. Een combinatie die tot leven komt in zowel onze unieke gerechten als het interieur van ons restaurant.

Dit is onze ikigai: de passie die wij samen met jullie willen delen.